Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA CITIGO комфор

Волан

Може да изберете - во сериската опрема на CITIGO спаѓа трокракиот управувач чија што висина може да се регулира. На спортските возачи им нудиме трокрак кожен управувач со копче за менување степени и рачка за рачна сопирачка во кожа.

ŠKODA CITIGO комфор

Радио "Blues"

Радио "Blues" со CD-плеер и преграда за SD мемориска картичка.

ŠKODA CITIGO комфор

City Emergency Brake систем

City Emergency Brake системот за итно сопирање, зависно од брзината и од сообраќајната ситуација, со автоматско сопирање може значително да ја намали тежината на судирот или дури и целосно да го спречи истиот.

ŠKODA CITIGO комфор

Клима уред

Со CITIGO, и во најтоплите летни денови може да уживате во свежината на ефикасниот, рачно регулиран клима уред, опремен со филтри против полен и лоши миризби.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна