Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA CITIGO просторност

Панорамски сончев кров

Електричниот панорама лизгачки кров не е само дизајнерски елемент, туку нуди и уникатен поглед.

ŠKODA CITIGO просторност

Држач за пијалоци

За жедните патници, држачот за пијалаци во средишната конзола може лесно да се дофати од секое седиште.

ŠKODA CITIGO просторност

Преклоплива закачалка

Одлично решение за вашата торба. Преклопливата закачалка е вградена на пределот за касета.

ŠKODA CITIGO просторност

Простор за секого

Сите врати се толку широки што може удобно да влегувате и излегувате или лесно да сместувате голем багаж.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна