Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA CITIGO Simply Clever детали

Преклоплива закачалка

Одлично решение за вашата торба. Преклопливата закачалка е вградена на пределот за касета.

ŠKODA CITIGO Simply Clever детали

Практични прегради

Во практичните прегради на внатрешните страни на предните грбни потпирачи, на дофат ќе ви бидат сите мали нешта потребни за по пат.

ŠKODA CITIGO Simply Clever детали

Држач за пијалоци

За жедните сопатници, држачот за пијалоци во средишната конзола може лесно да се дофати од секое седиште.

ŠKODA CITIGO Simply Clever детали

Касета

Касетата нуди простор за мапи на градот, бележници, очила за сонце и што и да посакате да имате на дофат.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна