Модели

ŠKODA CITIGO Infotainment

Radio Blues

Радиото "Blues" располага со CD-плеер и со преграда за SD мемориска картичка. Така Вие за време на возењето секогаш ќе ги имате при рака Вашите омилени песни.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете