Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA CITIGO Cleveres Interieur

Universalhalterung

Вашиот паметен телефон или уред за репродукција на MP3 безбедно се возат со Вас во универзалниот држач.

ŠKODA CITIGO Cleveres Interieur

Getränkehalter

За жедните патници, држачот за пијалаци во средишната конзола може лесно да се дофати од секое седиште.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна