Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA CITIGO Dimensionen

Eine Silhouette, die viel Raum verspricht

Страничните контури на возилото го покажуваат интелигентниот дизајн со краткиот капак од просторот на моторот и големиот простор за патници - една од основните вредности на марката ŠKODA. Линијата на страничниот долен раб на прозорците благо оди нагоре и го потенцира динамичниот изглед на CITIGO. Долгото растојание помеѓу тркалата и минималниот дел што виси овозомжуваат добри пропорции и совршено возење во градот.

ŠKODA CITIGO Dimensionen

Komfort

Нашата комфорна опрема и нашите паметни технологии имаат само една цел: при секое возење да патувате чувствувајќи се убаво благодарение на високото ниво на безбедност. На спортските возачи ние на пример им нудиме трокрак управувач од кожа со рачка на менувач и рачна сопирачка од кожа.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна