Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA CITIGO Design

Design

На прв поглед ќе си помислите "ова мора да е ŠKODA". Неговиот дистинктивен и самоуверен дизајн со ребрестата решетка на ладилникот во хромирани рамки, големите прозорци и остро засечените фарови, го прави CITIGO горд член на семејството ŠKODA.

ŠKODA CITIGO Design

Kompakte Dimensionen

CITIGO одново ги дефинира можностите на едно градско возило - компактни димензии и внатрешен простор со извонредно голем простор за четворица возрасни. Лесен за маневрирање и комфорен при возењето, CITIGO ќе Ве одушеви од сите аспекти.

ŠKODA CITIGO Design

Das muss ein ŠKODA sein

Веднаш се гледа: доаѓа вистинска ŠKODA. Дизајнот на ова градско возило ја прикажува типичната карактеристика на марката. Тоа одушевува со чисто моделираните површини, прецизните линии, јасните контури и големите странични прозорци. Едноставно кажаано: CITIGO уште на првиот поглед е паметен, привлечен и компактен.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна