ПОРШЕ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ.

 

 

Генерален увозник за Škoda

PORSCHE MACEDONIA 
Бул. Босна и Херцеговина 4 
1000 Скопје 
МАКЕДОНИЈА 

тел:      00 389 22 62 62 66 
факс:    00 389 22 62 64 66 
e-mail: office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk 

Сите слики, текстови, цени и останати прикази прикажани во овој продукт соодветствуваат на продажната програма на австриската Škoda во моментот на изготвувањето и претставуваат необврзувачка информација. Се задржува правото на подоцнежна измена. За грешките, Porsche Austria GmbH &Co OG не презема никаква одговорност. Се задржува правото на измени на конструкцијата, опремата и обемот на испорака како и отстапки во нијансата на бојата.

Програмата, вклучувајќи ги и сите нејзини делови како податоците и сликите е заштитена со авторски права. Секаква употреба вон границите на законот за авторски права без согласност е забранета и казнива. Тоа особено важи за копирањето, преводот, микро-снимањето и обработката во електронските системи.

Употребата на слики е дозволена само за лични цели. ŠKODA AUTO a.s. е сопственик на мноштво регистрирани марки (трговски марки). Заштитени се особено ознаките ŠKODA, Citigo, Fabia, Rapid, Octavia, Yeti, Kodiaq, Superb, Roomster итн.

Фактот што некоја ознака не е наведена во оваа листа и/или во текстот не е обележана како марка (трговска марка), не може да се протолкува со тоа дека таа ознака не е регистрирана марка (трговска марка) и/или дека таа ознака би можела да се употребува без претходна согласност од ŠKODA AUTO a.s. односно Porsche Austria GmbH & Co OG.

 

Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете