Модели
Мени
Path 2@2x

ŠKODA KAROQ Нека биде секој ден, поубав!

k

Природата не простува компромиси, таа ја создава само најдобрата можна комбинација. Моќниот дизајн на KAROQ ја поврзува извонредната естетика со впечатливи Off road елементи. Создаден за најтешки услови, неговиот изглед го презентира со самоуверена елеганција. A одвнатре, едноставно паметните решенија доаѓаат уште повеќе до израз со новите мултимедијални системи, кои поврзувањето го прават уште полесно.

Новиот KAROQ 2.0 TDI со 115 кс е богато опремен со Радио BOLERO со 8" екран во боја, осетлив на допир, темпомат, SmartLink, CLIMATRONIC - Двозонски автоматски клима уред, USB-C, Bluetooth, Хром Пакет, 17" Алуминиумски фелни, паркинг сензори и многу повеќе.

ŠKODA KAROQ 2.0 TDI со 115 кс, сега достапен со лизинг пакет

од 269€ лизинг рата

РЕГИСТРАЦИЈА за прва година

КАСКО за прва година

Акциска цена од 23.300€

Лизинг пресметката е од информативен карактер
Учеството за лизинг е достапно од 20% до 50%. 
Периодот на лизинг е достапен од 24 до 72 месеци.
Времетраење на кампањата: до до 30.09.2021 година   

Важни напомени

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.

Понудата за лизинг се однесува на финансиски лизинг со можност за избор на лизинг учество од 20% до 50%, период на лизинг аранжман од 24 до 72 месеци, промотивна каматна стапка од 5%, вклучена регистрација за првата година и каско осигурување за првата година со франшиза од 200 евра. 

И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.

Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност.

За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот ŠKODA партнер.