Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

22.07.2019

Новата SCALA.

Храброста нѐ носи напред!

SCALA Ambition од 14.560€ 

Името "SCALA" претставува латински збор кој означува скалила, а го означува големиот напредок и исчекор во компактиот сегмент. Oснована на концептот VISION RS, новата ŠKODA SCALA беше развивана 4 години, а крајниот резултат претставува перфектен производ. Инкорпорирајќи нова технологија, емотивен дизајн, високо ниво на функционалност и конективност, новата SCALA ја поставува новата основа во компактиот сегмент.

Повеќе за Scala, можете да прочитате на следниот линк.