За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели
18.06.2018

Škoda и вработените на Порше Македонија дел од Мариово Off-Road Experience

Страста кон спортот се создава кога најмалку ја очекувате. Спортот овозможува добредојдено пребегнување од работните обврски. Создава и развива есенцијални вештини како дисциплина, лидерство, способност за донесување на одлуки, тимска работа, толеранција, соработка и одлично расположение преку постојан и редовен тренинг со поставување и постигнување на целите. Побудува мотивација и ги води индивидуите кон превземање на лидерстки одлуки и менаџментски позиции. Исто така, помага во развивање на моторните вештини, координација, визија, решавање на проблематиката и стратешко размислување. Овие вештини го креираат патот кон професионалното развивање.

Овогодинешното издание на велосипедската тура Мариово Off-Road Experience, поддржано од Škoda, привлече голем број на учесници меѓу кои активно учество завземаа и вработените на Порше Македонија предводени од менаџментот на компанијата. Покажувајќи голема посветеност и упорност да ја завршат долгата и предизвикувачка велосипедска тура низ прекрасните пејсажни предели на Мариово, вработените успешно ја завршија турата, а со тоа и го пребродија големиот предизвик кој им претстоеше.

Определбата на Škoda за активно поддржување на велосипедизмот и велосипедистите резултираше со успешна соработка и реализација на овогодинешниот Мариово - Off-road Experience, во кој учество завземаа повеќе од 300 учесници.