Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели
2017-03-10

Škoda Fabia FAMILY EDITION!

3.9% промотивна каматна стапка  
15% лизинг учество  

Škoda FABIA FAMILY EDITION за 9.990€ (617.382 ден.)  

*Финансиски лизинг со 15% учество, 3.9% промотивна каматна стапка и период на отплата до 72 месеци.