За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

31.01.2020

Новата Scala. За нови предизвици!

SCALA Ambition TSI со 115 кс од 14.800€ 

170 € Порше Лизинг рата

СО ГРАТИС ЛИЗИНГ ПАКЕТ
→ ПРВА РЕГИСТРАЦИЈА
→ КАСКО ЗА ПРВА ГОДИНА 

Овој нов модел на чешкиот производител комплетно го редефинира сегментот за компактен семеен автомобил.

Основана на концептот VISION RS, новата ŠKODA SCALA беше развивана 4 години, а крајниот резултат претставува перфектен производ. Инкорпорирајќи нова технологија, емотивен дизајн, високо ниво на функционалност и конективност, новата SCALA ја поставува новата основа во компактиот сегмент. 

Опремена за сите предизвици со темпомат, LaneAssist, FrontAssist, SmartLink, LED, светла, Алуминиумски фелни, хром пакет, Радио Bolero 8" чувствително на допир, новата SCALA може да биде ваша за 170 евра месечна лизинг рата.

А за да биде понудата уште подобра го вклучивме и лизинг пакетот со каско за првата година, прва регистрација, промотивна каматна стапка од 5%, учество 30% и период на отплата од 72 месеци.

*Каско осигурување со франшиза од 200 евра.

Времетраење на кампањата: до 30.04.2020 година