Модели

Исклучително возило

Без разлика кое возило Škoda ќе го изберете, секогаш ќе добиете посебно возило: ненадмината практичност обвиткана во елегантен дизајн е надополнета со генијалните решенија Simply Clever. Ние ја применуваме истата филозофија на нашите електрични возила.

Пространа внатрешност

Благодарение на нивниот дизајн, електричните возила се значително попрактични во сегментот на просторот во патничкиот простор во споредба со традиционалните. Бидејќи има помалку делови и тие се помали, покомпактно електрично возило е исто толку практично како и многу поголема верзија со мотор со внатрешно согорување. Со други зборови, електрично возило со иста големина како возило со мотор со внатрешно согорување ќе понуди многу повеќе простор во патничкиот простор кој ќе биде помалку пренатрупан, помалку наметлив и почист.

Неспоредлив багажник

Пространиот багажник е препознатлива карактеристика на Škoda, која продолжува и во електричните модели iV.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна