Модели

Најсовремена поврзаност

Напредните инфозабавни системи нудат онлајн услуги на Škoda Connect за далечинско управување на возилото заедно со вградена SIM-картичка за интернет конекција.

Далечинско управување

Enyaq iV е полн со онлајн услуги, што го олеснува вклучувањето на клима уредот, полнењето на батеријата или далечинско проверување на преостанатиот опсег преку вашиот паметен телефон, без разлика каде се наоѓате.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна