Škoda Партнери

Пронајдете го во вашата близина Вашиот Škoda Партнер.


PORSCHE Скопје

бул. Босна и Херцеговина бб 1000 Скопје
Телефон: 02 2626-266 / 02 2603-700
Факс: 02 2626-466
e-mail адреса: office@porsche.com.mk


DE LUXE - AUTO

ул. 500  бр.55, 1300 Куманово
тел: 031 444 999
моб: 076 455 262
факс: 031 431 432
Е-пошта: info@deluxe.com.mkMKM Ауто

Ул. Миле Колев бр.1, 2400 Струмица
тел/факс: 034 32 33 34
моб: 075 310 111
Сервис: 034 32 33 44
Е-Пошта: salon@mkmauto.mkJosifov AUTO

Довлеџик бб, Битола
тел: 047 241 515
моб: 075 425 567
факс: 047 241 515
Е-Пошта: auto@josifov.com.mk