Билтен.

Сакате ли да бидете во тек? Тогаш пријавете се за Škoda Билтен. Оставете го вашето Име и Е-Mail адресата и ќе ги добиете актуелните вести од светот на Škoda. Доколку не ви се допадне Билтенот можете кога сакате да го откажете.