Новата ŠKODA Yeti.

Надвор од канцеларијата, надвор од градот, надвор од секојдневието. Новата ŠKODA Yeti воодушевува како на асфалтот, така и вон вообичаените патишта. Додека новата ŠKODA Yeti со својата елеганција ветува комфор и соодветност за користење во урбани средини, варијантата за на отворен терен Yeti Outdoor ја покажува својата силна и моќна страна. И двете се вистински експерти за на отворен терен, кои благодарение на својот погон на сите тркала и системите за помош на отворен терен ќе Ве одведат до секоја цел.