Новата ŠKODA Yeti.

Природниот животен простор на новата ŠKODA Yeti се динамичните улици на големиот град. Доверете ѝ се: со нејзината елегантна појава, со непогрешливата решетка на ладилникот или со нејзините Bi-ксенонски фарови, Yeti станува Ваш стилски придружник, кој Ве чува и во деликатни ситуации – благодарение на камерата за помош при возење наназад и на системот за помош во управување при паркирање од најновата генерација.

повеќе

Новата ŠKODA Yeti Outdoor.

Додека го совладува градскиот сообраќај со неверојатна едноставност, новата ŠKODA Yeti Outdoor дури на регионалните и на руралните патишта го покажува своето вистинско лице. Бидејќи благодарение на иновативните LED-сијалички, динамичната надворешност, јаките браници и моќниот погон на сите тркала ќе го освоите секој терен – сеедно, дали се работи за шумска патека или за пат со чакал.

повеќе