Новиот Spaceback.

ŠKODA ја проширува палетата на модели на компактни возила, вметнувајќи го новиот Spaceback покрај Fabia и Octavia. Со тоа, ŠKODA за прв пат нуди автомобил, којшто ги обединува добрите, практични квалитети на ŠKODA со големината и формата на компактните возила.

Како ŠKODA возило, Rapid Spaceback нуди голема просторност, како и бројни „Simply Clever“ идеи, врвна безбедност, интересни можности за индивидуално поставување, мала потрошувачка и извонреден сооднос помеѓу цената и вредноста. Со понудената просторност, Spaceback поставува нови стандарди во неговата класа.

Сподели

Информирајте ги вашите пријатели во социјалните мрежи:

Сподели преку e-mail