Нова Octavia Combi
Подинамична, подобра, поевтина.

Škoda Octavia Combi јасно покажува дека каросеријата на комбето може да привлече внимание преку атрактивен дизајн и спортска појава. Затоа го направивме Combi цврсто и високо квалитетно – типична Škoda. Тaа исто така поседува и природна елеганција и шарм.

Octavia Combi RS - Спорт за целото семејство.

Добредојдовте во возилото со две души. Škoda Octavia RS ги исполнува желбите како на спортистите, така и на потребите на одговорниот татко на семејството. Лесното притискање на папучата за гас е доволно – практичното и раскошнотот семејно возило веднаш се претвора во возбудлив спортски автомобил. А на семејниот излет веднаш ќе знаете да го цените комфорот и сигурноста кое ова возило може да ви понуди на Вас и Вашите најблиски.