Најуспешниот модел на ŠKODA на сите времиња - сега уште поиновативен.

Продаден повеќе од 3,5 милиони пати ширум светот, со безброј награди во последните години, а сега, со нов дизајн низ градските улици: новата Octavia ќе Ве воодушеви. Кога се комбинираат ексклузивниот дизајн и комфорот – се создава најпросторната лимузина во својата класа.

повеќе

Нова Octavia Combi
Подинамична, подобра, поевтина.

Škoda Octavia Combi јасно покажува дека каросеријата на комбето може да привлече внимание преку атрактивен дизајн и спортска појава. Затоа го направивме Combi цврсто и високо квалитетно – типична Škoda. Тaа исто така поседува и природна елеганција и шарм.

повеќе