Новиот Škoda Karoq!

Škoda Karoq е сосем новиот компактен SUV од чешкиот бренд! Исклучително просторно возило, со емотивен и динамичен дизајн, нуди нови системи за асистенција на возачот, целосни LED светла и за првпат кај Škoda - дигитална иструмент табла. Потрошувачите ќе може да бираат помеѓу пет варијанти на мотори. Погледнете ги првите фотографии од Karoq во галеријата!