Вашиот модерен придружник низ градските улици.

Неговиот извонреден и самоуверен дизајн, заедно со новото ŠKODA лого и ребрестата решетка за ладење со хромирани рамки, го прават Citigo совршено градско возило. Компактно, практично и економично. Овие одлични карактеристики се одлика на модерниот градски шармер.

 

Citigo е полн со изненадувања.

Не би бил ŠKODA, доколку Citigo не изобилува со идеи, коишто воодушевуваат под називот "City clever". Потврда за тоа преставуваат мноштвото прегради за iPod, iPhone & ним сличните, практичните држачи за садови и функционалниот држач на мултимедиски уреди. А за свежиот изглед во внатрешниот простор, придонесува и двобојната инструментна табла.

 

Возило со изненадувачка просторност.

Зарем има некој, којшто не е запознаен со проблемот со наоѓање паркинг место? Со должина од 3,56 m, Citigo има совршен одговор за иритирачкото барање на паркинг место. Компактен, а сепак просторен, тоа е мотото на новиот градски автомобил. Citigo не нуди само изненадувачка просторност, туку и најголем багажен простор во неговата класа.

 

Сподели

Информирајте ги вашите пријатели во социјалните мрежи:

Сподели преку e-mail