Инфоматеријали во pdf формат.

Исцрпните информации во врска со Škoda моделите можете овде да ги симнете бесплатно. Одберете ги едноставно посакуваните инфоматеријали. Како додаток ги имате на располагање сите основни податоци. Со притискање на „Download PDF“ можете да ги имате и на вашиот компјутер